Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τον θάνατο του σκύλου της

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τον θάνατο του σκύλου της

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου βίωσε μια δύσκολη στιγμή, καθώς απεβίωσε ο αγαπημένος της σκύλος. Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολούθησε μια σειρά από σχόλια που εξέφραζαν τόσο συμπαράσταση όσο και κριτική. Όμως, κάποια από αυτά τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα σκληρά και ανεπίτρεπτα.

Η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μπόρεσε να παραμείνει σιωπηλή απέναντι στα αρνητικά σχόλια και, με ένα ξέσπασμα, απάντησε δημόσια. «Κάπου έλεος και κάπου ντροπή», έγραψε η παρουσιάστρια, εκφράζοντας τον θυμό και την απογοήτευσή της για τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε.

Η σημασία της αγάπης προς τα ζώα

Η παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς έχει συνηθίσει σε στιγμές αγάπης και φροντίδας προς το σκύλο της. Η απώλεια του κατοικίδιου καταδεικνύει πόσο σημαντικά είναι τα ζώα στη ζωή μας και πόσο δεμένοι μπορούμε να γίνουμε μαζί τους.

Η απάντηση στην κριτική

Με τη δήλωσή της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να υπενθυμίσει στους followers της ότι πρέπει να δείχνουν σεβασμό και ανθρωπιά, ειδικά σε στιγμές θλίψης και απώλειας. Ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να τη στηρίξουν, ενώ άλλοι παρέμειναν επικριτικοί. Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια ενός κατοικίδιου είναι μια προσωπική υπόθεση που όλοι, ιδανικά, θα έπρεπε να σέβονται.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image