Κωνσταντίνα Κομμάτα: Έγκυος ξανά η αγαπημένη ηθοποιός

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Έγκυος ξανά η αγαπημένη ηθοποιός

Ευχάριστα νέα για την ελληνική showbiz, καθώς η Κωνσταντίνα Κομμάτα περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η αγαπημένη ηθοποιός και μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενθουσιάζοντας τους ακολούθους και τους θαυμαστές της.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ έγραψε στη λεζάντα:

"Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως η οικογένειά μας μεγαλώνει! Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας και είμαστε απίστευτα ευγνώμονες. Ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την υποστήριξή σας."

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε κύμα ευχών και αγάπης από φίλους, συνεργάτες και το ευρύ κοινό, που έσπευσαν να εκφράσουν τη χαρά τους για τα νέα.

Οικογενειακή ευτυχία

Η Κωνσταντίνα και ο σύζυγός της, Γιώργος Σαμαράς, παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν ήδη έναν γιο, τον μικρό Αντώνη. Η οικογένεια απολαμβάνει στιγμές χαράς και ευτυχίας, ενώ ανυπομονεί για τον ερχομό του νέου μέλους.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις

Παρά την εγκυμοσύνη της, η Κωνσταντίνα συνεχίζει να εργάζεται με αφοσίωση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως η μητρότητα τη γεμίζει δύναμη και ενέργεια, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα επαγγελματικά της βήματα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image