Μαριάντα Πιερίδη: "Γιατί δεν κράτησα τον γάμο μου"

Μαριάντα Πιερίδη: "Γιατί δεν κράτησα τον γάμο μου"

Το άρθρο που αφορά τη Μαριάντα Πιερίδη και τις δηλώσεις της για το γάμο της είναι από τα θέματα που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού πρόσφατα. Η γνωστή τραγουδίστρια επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο γάμος της δεν κατέληξε επιτυχώς. Σε τελευταίες δηλώσεις της, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ότι πολλοί άνθρωποι την ρωτούσαν γιατί δεν προσπαθούσε να κρατήσει τον γάμο της. Η ίδια δήλωσε πως οι αιτίες ήταν πολλές και ποικίλες. «Δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει σε έναν γάμο, αν δεν είναι μέσα σ' αυτόν», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Η Πιερίδη διευκρίνισε ότι η απόφαση να μην επιμείνει περισσότερο προέκυψε μετά από πολύ σκέψη και ανάλυση της κατάστασης. «Προσπάθησα να παραμείνω δυνατή και να εξετάσω όλες τις πλευρές», ανέφερε στις δηλώσεις της. Η ίδια προτιμά να βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να επικεντρώνεται στην θετική πλευρά της ζωής της. Ο προσωπικός της αγώνας για να βρει ισορροπία και ευτυχία είναι κάτι που αναγνωρίζουν και σέβονται οι κοντινοί της άνθρωποι. Η Μαριάντα Πιερίδη τόνισε πως, παρά τις δυσκολίες, η οικογένεια και οι φίλοι της στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image