Ανησυχία για τον Θανάση Βισκαδουράκη: Ο γιος του στο κέντρο υγείας

Ανησυχία για τον Θανάση Βισκαδουράκη: Ο γιος του στο κέντρο υγείας

Η ανησυχία για τον Θανάση Βισκαδουράκη και την οικογένειά του κορυφώθηκε όταν ένα βίντεο, το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ο γιος του μεταφέρεται στο κέντρο υγείας, εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε κατάσταση έντονης ανησυχίας, καθώς ο γιος του αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η στιγμή της μεταφοράς

Το βίντεο παρουσιάζει την οικογένεια του Βισκαδουράκη σε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, καθώς το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο και οι διασώστες κινητοποιούνται για να μεταφέρουν τον μικρό στο κέντρο υγείας. Οι εικόνες που καταγράφηκαν συγκινούν και προκαλούν θλίψη στους φίλους και θαυμαστές του ηθοποιού.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού

Παρά τις προσπάθειες για απόλυτη εχεμύθεια, έχει γίνει γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι σταθερή αλλά χρήζει περαιτέρω ιατρικής παρακολούθησης. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του παραμένουν αισιόδοξοι και ευχαριστούν τον κόσμο για την αγάπη και στήριξή του.

Σε ανάρτηση, ο ηθοποιός, έγραψε την εξής λεζάντα: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για τις πρώτες βοήθειες που χρειάστηκε ο γιος μας. Τέλος καλό. Όλα καλά Δόξα τω Θεώ!»

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image