Ο Τζέισον Στέιθαμ απολαμβάνει διακοπές στην Ελλάδα

Ο Τζέισον Στέιθαμ απολαμβάνει διακοπές στην Ελλάδα

Ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ, Τζέισον Στέιθαμ, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην ειδυλλιακή Αντίπαρο, μαζί με τη σύντροφό του, Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι. Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει την ηρεμία και την ομορφιά των ελληνικών νησιών, ενώ φωτογραφήθηκε από τη Δέσποινα Καμπούρη. Ο Τζέισον Στέιθαμ, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες δράσης, αγαπά την Ελλάδα και επισκέπτεται τακτικά τις όμορφες παραλίες και τα γραφικά χωριά της. Η Αντίπαρος, ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς, προσφέρει την ιδανική απόδραση για χαλάρωση και απόλαυση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσία του Στέιθαμ στην Ελλάδα δεν περνά απαρατήρητη, καθώς οι ντόπιοι και οι τουρίστες δεν έχασαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά και να απαθανατίσουν την στιγμή.

Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι, με τη σειρά της, εντυπωσιάζει με την κομψότητά της και δείχνει να απολαμβάνει πλήρως την ελληνική φιλοξενία. Το ζευγάρι διαμένει σε πολυτελές κατάλυμα στην καρδιά της Αντίπαρου και εκμεταλλεύεται τον χρόνο του για να εξερευνήσει το νησί και να απολαύσει τις γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρουν τα τοπικά εστιατόρια. Η Ελλάδα φαίνεται να είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών του παγκοσμίου φήμης ζευγαριού, συνδυάζοντας την φυσική ομορφιά με την άψογη φιλοξενία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image