Καλοκαίρι χωρίς ίντερνετ και τεχνητό φως: Η Κλέλια Ρένεση στη Γαύδο με την κόρη της

Καλοκαίρι χωρίς ίντερνετ και τεχνητό φως: Η Κλέλια Ρένεση στη Γαύδο με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση, γνωστή για την αυθεντικότητά της και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο ζει, πρόσφατα μίλησε για την ιδιαίτερη εμπειρία που βιώνει κάθε καλοκαίρι με την κόρη της στη Γαύδο. Η σπανία αυτή εξομολόγηση αποκαλύπτει μια πιο ήρεμη και φυσική πλευρά της ζωής τους, μακριά από την τεχνολογία και τα καθημερινά ακούσματα.

Χωρίς ίντερνετ και τεχνητό φως

Κάθε καλοκαίρι, η Κλέλια και η κόρη της περνούν δύο μήνες σε αυτήν την καταπληκτική ελληνική νήσο, όπου δεν υπάρχει ίντερνετ, τεχνητό φως και ρεύμα. Για πολλούς, αυτή η απόφαση μπορεί να φαίνεται αντισυμβατική, αλλά για εκείνες είναι μια επιλογή που προσφέρει ανανέωση και γαλήνη.

Φυσική ζωή και απλότητα

Η Κλέλια εξηγεί ότι αυτή η εμπειρία τους επιτρέπει να συνδεθούν με τη φύση και να απολαύσουν τη συντροφιά της η μια στην άλλη, χωρίς τις αποσπάσεις της σύγχρονης ζωής. Οι δύο τους ζουν με βάση τις παραδοσιακές μεθόδους, απολαμβάνοντας το φως του ηλίου και τα αστέρια τη νύχτα.

Σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της

Σε μια σπάνια εμφάνιση, η Κλέλια μοιράστηκε την εξομολόγηση για αυτήν την εμπειρία, αποκαλύπτοντας πόσο σημαντικό είναι για εκείνη και την κόρη της να ζουν με απλότητα και να βρίσκουν χαρά στα μικρά πράγματα. Αυτό το δίμηνο κάθε καλοκαίρι όχι μόνο φέρνει την Κλέλια και την κόρη της πιο κοντά, αλλά τους δίνει και την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά την αληθινή ουσία της ζωής.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image