Νικόλ Κίντμαν: Ο πιο προκλητικός ρόλος της καριέρας της

Νικόλ Κίντμαν: Ο πιο προκλητικός ρόλος της καριέρας της

«Είμαστε όλοι λίγο νευρικοί αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να μην τρέμει το χέρι μου», είπε η Νικόλ Κίντμαν λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στη Βενετία.

Η πρόκληση του νέου ρόλου

Η Νικόλ Κίντμαν, γνωστή για τις εξαιρετικές της ερμηνείες σε πολλούς ρόλους, επιστρέφει με το "Babygirl" και προκαλεί νέες συζητήσεις. Τα πρώτα σχόλια κριτικών κάνουν λόγο για τον πιο τολμηρό της ρόλο μέχρι σήμερα. Η ίδια δήλωσε πως νιώθει ενθουσιασμένη και λίγο νευρική γι' αυτή τη νέα της κατεύθυνση.

Η αντίδραση του κοινού

Η ταινία "Babygirl" προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την Kίντμαν να αναφέρει: «Είμαστε όλοι λίγο νευρικοί αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να μην τρέμει το χέρι μου.» Η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση και ζεστή, με πολλούς να χαρακτηρίζουν την ερμηνεία της εκπληκτική και πρωτοποριακή.

Μια επαγγελματική πρόκληση

Ο ρόλος της στο "Babygirl" σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή στην καριέρα της ηθοποιού. Φαίνεται πως η Νικόλ Κίντμαν είναι έτοιμη να αναλάβει κάθε επαγγελματική πρόκληση. Η ίδια έχει δηλώσει πως αισθάνεται πιο δυνατή και πιο έτοιμη από ποτέ να εξερευνήσει νέους ορίζοντες στον κινηματογράφο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image