Παντρεύτηκαν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου

Παντρεύτηκαν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια υπέροχη και ρομαντική τελετή. Η συγκινητική στιγμή πραγματοποιήθηκε παρουσία στενών φίλων και συγγενών, οι οποίοι μοιράστηκαν την ευτυχία του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η τελετή έλαβε χώρα σε έναν μαγευτικό χώρο, με τη διακόσμηση να κυριαρχείται από λευκά και ροζ άνθη, προσδίδοντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Οι νυφικές λεπτομέρειες ήταν εξαιρετικά προσεγμένες, με τη Βιβή Κωστοπούλου να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό της νυφικό, ενώ ο Αλέξανδρος Παρθένης εμφανίστηκε κομψός με το κλασικό του κοστούμι. Οι φωτογραφίες του γάμου μαρτυρούν την ιδιαίτερη στιγμή και αιχμαλωτίζουν την αγάπη και τη χαρά που μοιράστηκαν οι δυο τους τη σημαντική αυτή ημέρα.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και δεν έλειψαν τα γέλια, οι χοροί και οι όμορφες στιγμές που αποτυπώθηκαν σε πολλαπλές φωτογραφίες. Για τον Αλέξανδρο Παρθένη και τη Βιβή Κωστοπούλου, αυτή η ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους, θυμίζοντας τους τον όρκο αγάπης που αντάλλαξαν μπροστά σε αγαπημένα πρόσωπα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image