Θοδωρής Κυριακού | Σπάνια βραδινή έξοδος για τον ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1 και τη σύζυγό του

Θοδωρής Κυριακού | Σπάνια βραδινή έξοδος για τον ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1 και τη σύζυγό του

Την Τετάρτη το βράδυ, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες της όπερας, Πλάθιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας, συναντήθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας για μία εκλεκτή συναυλία, όπου ο κόσμος τους υποδέχθηκε με ενθουσιασμό.

Περίπου 13.000 θεατές γέμισαν τις κερκίδες του σταδίου, μεταξύ των οποίων και η Πρόεδρος της Chopard, Caroline Scheufele, φίλη του Χοσέ Καρέρας, η οποία έφτασε με ιδιωτικό τζετ από την Ελβετία με την παρέα της.

Παρά τις προκλήσεις του προγράμματος, ο Θοδωρής Κυριακού βρέθηκε επίσης στη συναυλία, εμφανιζόμενος σπάνια με τη σύζυγό του, Δήμητρα Μπιθαρά-Κυριακού. Ο Θοδωρής Κυριακού είναι ηγέτης του ομίλου Αntenna, ενώ η σύζυγός του, Δήμητρα Μπιθαρά-Κυριακού, έχει αναλάβει τη διεύθυνση της εταιρίας ενδυμάτων BSB, την οποία ίδρυσαν οι γονείς της, Βασίλης και Σοφία Μπιθαρά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image