Συντετριμμένη η Σμαράγδα Καρύδη στην κηδεία του Ντίνου Καρύδη

Συντετριμμένη η Σμαράγδα Καρύδη στην κηδεία του Ντίνου Καρύδη

Η κηδεία του Ντίνου Καρύδη πραγματοποιήθηκε, αφήνοντας βαθιά θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους του. Η μοναχοκόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, ήταν συντετριμμένη στο τελευταίο αντίο, δείχνοντας την απέραντη αγάπη και το σεβασμό που τρέφει για τον πατέρα της. Στο πλευρό της Σμαράγδας βρέθηκε ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος δεν άντεξε τη συγκίνηση και λύγισε κατά τη διάρκεια της τελετής. Η σκηνή ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, με τους παρευρισκόμενους να συμμερίζονται τον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας Καρύδη.

Η παρουσία του Θοδωρή Αθερίδη στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη υπήρξε καθοριστική, καθώς ο ηθοποιός προσπάθησε να της προσφέρει ψυχική στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η Σμαράγδα, εμφανώς καταβεβλημένη, βρήκε παρά την απώλεια δύναμη στο πρόσωπο του αγαπημένου της συντρόφου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image