Πρώτη δημόσια εμφάνιση των Λόπεζ-Άφλεκ μετά την αίτηση διαζυγίου

Πρώτη δημόσια εμφάνιση των Λόπεζ-Άφλεκ μετά την αίτηση διαζυγίου

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ να είναι πλέον εν διαστάσει σύζυγοι και να περιμένουν το διαζύγιό τους, όμως φαίνεται πως προσπαθούν να κρατήσουν καλή σχέση. Στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους μετά την αίτηση διαζυγίου, το διάσημο ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του σε ένα ραντεβού για γεύμα. Η παρουσία τους προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και τα σχόλια δεν άργησαν να ακολουθήσουν. Φορώντας κομψά ρούχα και διατηρώντας ένα φιλικό κλίμα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ απέδειξαν ότι μπορούν να παραμείνουν πολιτισμένοι στις σχέσεις τους, παρά τον επικείμενο χωρισμό τους.

Οι κοινές εμφανίσεις τους δείχνουν ότι η διατήρηση καλής επικοινωνίας για χάρη της οικογένειάς τους παραμένει προτεραιότητα. Στην φωτογραφία που κυκλοφόρησε και συνόδευε την είδηση, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται χαμογελαστή δίπλα στον Μπεν Άφλεκ, ενώ ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την πραγματική φύση της σχέσης τους μετά την κατάθεση των εγγράφων διαζυγίου. Οι δυο τους δεν δίνουν πολλές πληροφορίες για το θέμα, αλλά η εμφάνισή τους δίνει ένα μήνυμα θετικής συνύπαρξης. Αυτή η δημόσια εμφάνιση έρχεται να επιβεβαιώσει ότι, αν και οι δρόμοι τους χωρίζουν, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις υποχρεώσεις τους με σοβαρότητα και ωριμότητα, αφήνοντας πίσω τις όποιες διαφορές.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image