Πανέμορφες και δύσκολες οι πρώτες ημέρες με το μωρό, λέει η Τσαγκρινού

Πανέμορφες και δύσκολες οι πρώτες ημέρες με το μωρό, λέει η Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενός υγιέστατου αγοριού, μοιράζεται τις πρώτες εμπειρίες της μητρότητας. Όπως αναφέρει, οι πρώτες ημέρες με το μωρό είναι πανέμορφες αλλά και πολύ δύσκολες. Το νέο μέλος της οικογένειάς της έχει κλέψει την καρδιά της και μονοπωλεί τις ώρες της. Η τραγουδίστρια της Eurovision 2021, παρά την κούραση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, εκφράζει την απεριόριστη χαρά της και την αγάπη για το μικρό της αγγελούδι.

Όπως λέει η ίδια, η καθημερινότητα έχει αλλάξει ριζικά, αλλά κάθε στιγμή με το μωρό της είναι ανεκτίμητη. Η Έλενα Τσαγκρινού παραδέχεται πως η μητρότητα απαιτεί θυσίες και υπομονή, όμως δεν θα άλλαζε τίποτα. Η εμπειρία αυτή την έχει κάνει να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού της, γεμάτες τρυφερότητα και δύναμη. Παρά τις δυσκολίες, υπογραμμίζει τη σημασία της υποστήριξης από την οικογένεια και τους φίλους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image