Μαρία Ένεζλη: Έγινε μαμά και ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή

Μαρία Ένεζλη: Έγινε μαμά και ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Μαρία Ένεζλη, η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, αγκάλιασε το θαύμα της μητρότητας λίγους μήνες πριν. Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε μαμά σε ένα υγιέστατο μωράκι, και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Η Ένεζλη, που έχει χαρίσει στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό πολλές όμορφες στιγμές, μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους θαυμαστές της μέσω των κοινωνικών δικτύων. Εκτός από την ευτυχισμένη προσωπική της ζωή, η Μαρία προγραμματίζει την επιστροφή της στην τηλεόραση. Μετά από μια περίοδο απουσίας για να αφιερωθεί στη νέα της οικογένεια, είναι έτοιμη να γυρίσει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η επιστροφή της αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους τηλεθεατές που περιμένουν να την ξαναδούν στους δέκτες τους. Η Μαρία Ένεζλη έχει δηλώσει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να ισορροπήσει την επαγγελματική της ζωή με την καινούργια της μητρότητα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image