Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στον Λιάγκα και υπόσχεται αποκαλύψεις

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στον Λιάγκα και υπόσχεται αποκαλύψεις

Ο Μάρκος Σεφερλής υποστήριξε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram ότι ετοιμάζεται να «ξεμπροστιάσει» παρουσιαστές της ψυχαγωγίας που καταφέρθηκαν εναντίον του με επιχειρήματα και με μηνύματα. Ο γνωστός κωμικός ανέφερε συγκεκριμένα τον Γιώργο Λιάγκα, προσθέτοντας ότι έχει στην κατοχή του αρκετά προσωπικά μηνύματα του παρουσιαστή, τα οποία και σκοπεύει να δημοσιοποιήσει για να υποστηρίξει τη θέση του. «Γιωργάκη, έχω αρκετά δικά σου μηνύματα, λογικό να σε τρομάζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεφερλής στο βίντεο, υπονοώντας ότι οι αποκαλύψεις του μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση.

Ο Μάρκος Σεφερλής, με αυτόν τον τρόπο, απαντάει στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που φαίνεται να τον έχουν ενοχλήσει. Σε μια εποχή όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για να δημοσιοποιηθούν ακόμα και τα πιο προσωπικά στοιχεία, ο γνωστός κωμικός δείχνει αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη φήμη του με κάθε τρόπο. Οι φανατικοί οπαδοί του πρώτου αντέδρασαν έντονα στα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας την στήριξή τους στον αγαπημένο τους κωμικό και αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από αυτή τη διαμάχη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image