Ελένη Μενεγάκη: Το summer hair style που αγαπάει

Ελένη Μενεγάκη: Το summer hair style που αγαπάει

Τι κι αν μπήκε το φθινοπωράκι; Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να διατηρεί το summer look της με το αγαπημένο της hair style, που μας θυμίζει τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Η γνωστή παρουσιάστρια, που φημίζεται για την αγάπη της στη μόδα και την ομορφιά, καταφέρνει να διατηρεί το καλοκαιρινό της στυλ ακόμα και τους μήνες του φθινοπώρου. Με το χαρακτηριστικό της χαλαρό και κυματιστό χτένισμα, η Ελένη αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να αποχωριστούμε εντελώς την καλοκαιρινή μας διάθεση με την αλλαγή των εποχών. Καθώς το φθινόπωρο φέρνει μερικά πιο δροσερά αεράκια, η διάσημη παρουσιάστρια συνεχίζει να ξεχωρίζει με το ανέμελο στυλ της, διατηρώντας τον αέρα του καλοκαιριού στην καθημερινότητά της.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θυμίζει ότι το να επενδύουμε στη φροντίδα των μαλλιών μας μπορεί να μας χαρίσει αυτοπεποίθηση και να μας φέρει πιο κοντά στην αγαπημένη μας εποχή. Με τα μαλλιά της να κυματίζουν ελεύθερα, η Ελένη δείχνει ότι η ομορφιά μπορεί να είναι απλή και φυσική, εμπνέοντας πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Αν και ο καιρός αλλάζει, η Ελένη Μενεγάκη αποδεικνύει ότι το summer look μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το τέλος του καλοκαιριού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image