LIFESTYLE

Το "Κήτος" | Μια συγκινητική παράσταση για την παχυσαρκία έρχεται στο Υπόγειο

Το "Κήτος" | Μια συγκινητική παράσταση για την παχυσαρκία έρχεται στο Υπόγειο

Από τις 17 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, το Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης θα φιλοξενήσει 11 μόνο παραστάσεις, το συγκλονιστικό έργο "Κήτος", βασισμένο στο ομώνυμο αφήγημα του Βαγγέλη Ρωμνιού. Ο Βαγγέλης Ρωμνιός, δυστυχώς χαμένος πρόωρα από τη ζωή το 2018, μας άφησε κληρονομιά το "Κήτος", ένα έργο γεμάτο χιούμορ, ευαισθησία και ωμή ειλικρίνεια, που θίγει ένα από τα πιο καίρια ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας: την παχυσαρκία.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Βογιατζή, αφηγείται την ιστορία ενός παχύσαρκου άνδρα, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις και τα στερεότυπα που φέρει το βάρος του. Σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και κίνηση Φωκά Ευαγγελινού, η παράσταση "Κήτος" μας καλεί να δούμε την παχυσαρκία πέρα από τα κλισέ, να νιώσουμε τον πόνο και την απομόνωση που βιώνουν οι πάσχοντες, και να αμφισβητήσουμε τις εύκολες κρίσεις και τις κοινωνικές προκαταλήψεις.

Ο Ευάγγελος Βογιατζής, ερμηνεύοντας με μαεστρία τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ζωντανεύει με ρεαλισμό και συγκίνηση τα συναισθήματα και τις σκέψεις του ήρωα.

kitos.jpg

theatro.jpg

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image