LIFESTYLE

Η Ντακότα Φάνινγκ για την υπέροχη σχέση με τον Τομ Κρουζ

Η Ντακότα Φάνινγκ για την υπέροχη σχέση με τον Τομ Κρουζ

Η σχέση τους μέσα στα χρόνια

Η Ντακότα Φάνινγκ, γνωστή ηθοποιός που μας έχει εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες της, έχει αποκαλύψει την χρόνια φιλία της με τον Τομ Κρουζ. Παρόλο που γνώρισε τον Τομ στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Πόλεμος των Κόσμων» το 2005, η σχέση τους παραμένει δυνατή μέχρι σήμερα.

Δώρο κάθε χρόνο

Μία από τις πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες που ανέφερε η Ντακότα στις συνεντεύξεις της είναι ότι ο Τομ Κρουζ της στέλνει ένα δώρο κάθε χρόνο. Κάθε φορά είναι κάτι μοναδικό και προσωπικό, δείχνοντας την εκτίμησή του για εκείνη. “Μου στέλνει ένα δώρο κάθε χρόνο, είναι ένας πραγματικός φίλος”, ανέφερε.

Ο θαυμασμός της Ντακότα για τον Τομ Κρουζ

Η Ντακότα δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό της για τον Τομ Κρουζ, λέγοντας πως είναι ένας εξαιρετικά γενναιόδωρος και ευγενής άνθρωπος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο θαυμασμός είναι αμοιβαίος, με τον Τομ να δείχνει την εκτίμησή του μέσα από τα χρόνια με αυτήν την μοναδική χειρονομία.

Μια φιλία που παραμένει δυνατή

Η φιλία τους, που ξεκίνησε από τον επαγγελματικό χώρο, έχει μετατραπεί σε μια βαθιά και μακρόχρονη σχέση. Η Ντακότα και ο Τομ αποτελούν ένα παράδειγμα πως οι επαγγελματικές συνεργασίες μπορούν να οδηγήσουν σε ισχυρές προσωπικές σχέσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image