LIFESTYLE

Σάρον Στόουν: Η αλήθεια πίσω από το μαυρισμένο μάτι της

Σάρον Στόουν: Η αλήθεια πίσω από το μαυρισμένο μάτι της

Μια νέα φωτογραφία της Σάρον Στόουν με μαυρισμένο μάτι έχει προκαλέσει ανησυχία και ερωτηματικά στους θαυμαστές της. Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για τους πολυάριθμους ρόλους της σε ταινίες όπως το "Βασικό Ένστικτο", εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα εμφανές τραύμα στο μάτι της.

Οι φήμες

Οι φήμες και οι υποθέσεις σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποιο περιστατικό βίας, ενώ άλλοι πιθανολογούν ότι ίσως να είναι αποτέλεσμα κάποιου ατυχήματος.

Η αντίδραση της ηθοποιού

Η Σάρον Στόουν, προσπαθώντας να κατευνάσει τις ανησυχίες, έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram της. Με χιουμοριστικό ύφος, ανέφερε ότι το τραύμα ήταν αποτέλεσμα ενός μικρού ατυχήματος στο σπίτι και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Το μήνυμά της στους θαυμαστές

Μέσω της ίδιας ανάρτησης, η Στόουν ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την ανησυχία τους και τους διαβεβαίωσε ότι είναι καλά στην υγεία της. Τόνισε, μάλιστα, πως η ίδια είναι σε καλή διάθεση και ότι δεν θα αφήσει ένα μικρό ατύχημα να της χαλάσει τη μέρα.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Σάρον Στόουν παραμένει αγαπητή στο κοινό της, που της στέλνει συνεχώς μηνύματα υποστήριξης και αγάπης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image