LIFESTYLE

Σοκαριστική επίθεση σε συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου

Σοκαριστική επίθεση σε συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου

Στη διάρκεια μιας συναυλίας του, ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο και επικίνδυνο περιστατικό. Ένας αναπτήρας εκσφενδονίστηκε προς τη σκηνή από το κοινό, με αποτέλεσμα ο καλλιτέχνης να αντιδράσει άμεσα.

Η αντίδραση του τραγουδιστή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός για την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία του, δεν άφησε το περιστατικό ασχολίαστο. Ο τραγουδιστής σταμάτησε τη συναυλία και μίλησε ανοιχτά για το επεισόδιο, χαρακτηρίζοντας τον δράστη ως «χαζό». Πρόσθεσε πως τέτοιες πράξεις είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων των παρισταμένων.

Η συνέχεια της συναυλίας

Παρά το απρόοπτο, η συναυλία συνεχίστηκε χωρίς άλλα προβλήματα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Νίκου Οικονομόπουλου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους θαυμαστές του. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους και επευφήμησαν τον τραγουδιστή για την επαγγελματική του διαχείριση της κατάστασης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image