LIFESTYLE

Οι καλοκαιρινές διακοπές της πανέμορφης Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι καλοκαιρινές διακοπές της πανέμορφης Κλέλιας Ανδριολάτου

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου απόλαυσε ένα μαγευτικό καλοκαίρι, το οποίο μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram. Η Κλέλια πέρασε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της στη Σίφνο και την Κέρκυρα, δύο από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Καλοκαιρινές στιγμές στη Σίφνο

Η Κλέλια ξεκίνησε τις διακοπές της από τη Σίφνο, ένα νησί που φημίζεται για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τις πανέμορφες παραλίες του. Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γραφικά σοκάκια, τους γαλάζιους τρούλους και τις καταγάλανες παραλίες του νησιού.

Η ηρεμία του νησιού

Η Κλέλια φαίνεται να έχει απολαύσει την ηρεμία και την αυθεντικότητα που προσφέρει η Σίφνος. Σε μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε, βλέπουμε την ηθοποιό να χαλαρώνει σε μια παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μαγευτική Κέρκυρα

Μετά από τη Σίφνο, η Κλέλια επέλεξε την Κέρκυρα για το δεύτερο σκέλος των διακοπών της. Το νησί των Φαιάκων την υποδέχτηκε με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και την πλούσια ιστορία του.

Πολιτιστική κληρονομιά

Η Κλέλια επισκέφθηκε τα γραφικά στενά της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, απόλαυσε τις παραλίες με τα τιρκουάζ νερά και εξερεύνησε τα παραδοσιακά χωριά του νησιού. Ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες, η ηθοποιός μοιράστηκε τις ανεξίτηλες αναμνήσεις της από τα καλοκαίρι στην Κέρκυρα. Από τη Σίφνο στην Κέρκυρα, η Κλέλια Ανδριολάτου έζησε ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο, θάλασσα και μοναδικές εμπειρίες, τις οποίες μοιράστηκε απλόχερα με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image