LIFESTYLE

Θοδωρής Κατσικαλούδης: Ο Φώτης Μεταξόπουλος ήταν σκληρός και αγέλαστος

Θοδωρής Κατσικαλούδης: Ο Φώτης Μεταξόπουλος ήταν σκληρός και αγέλαστος

Ο Θοδωρής Κατσικαλούδης, γνωστός για τη συνεισφορά του στον χώρο του θεάτρου, μίλησε ανοιχτά για τον Φώτη Μεταξόπουλο σε πρόσφατη συνέντευξή του. Σύμφωνα με τον Κατσικαλούδη, ο Μεταξόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον κλάδο, παρά τη σκληρότητά του.

Κατσικαλούδης για τη συνεργασία τους

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Κατσικαλούδης σημείωσε ότι η συνεργασία με τον Μεταξόπουλο ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Όπως ανέφερε, ο Μεταξόπουλος δεν χαμογελούσε εύκολα και συνήθως διατηρούσε μια αυστηρή στάση απέναντι στους συνεργάτες του. «Δεν μας υπολόγιζε καν», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την αδιαφορία που πολλές φορές έδειχνε.

Μια δύσκολη εμπειρία

Η εμπειρία του Κατσικαλούδη με τον Μεταξόπουλο μπορεί να ήταν δύσκολη, αλλά αποτέλεσε και μια σημαντική εμπειρία. Παρά την αίσθηση ότι δεν λαμβάνονταν υπόψη οι γνώμες και οι προσπάθειες των συνεργατών του, ο Κατσικαλούδης αναγνωρίζει την τεράστια επιρροή και την επίδραση του Μεταξόπουλου στον κλάδο.

Η αναγνώριση του έργου του

Ακόμη κι αν οι προσωπικές τους σχέσεις ήταν δύσκολες, ο Κατσικαλούδης δεν παραλείπει να αναγνωρίσει τη συνεισφορά του Μεταξόπουλου στο θέατρο και την τέχνη γενικότερα. Η αυστηρότητα και η αγέλαστη στάση μπορεί να είχαν αρνητικές επιπτώσεις στις συνεργασίες, αλλά το έργο που άφησε πίσω του παραμένει αναμφισβήτητο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image