LIFESTYLE

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ξεκινά τις διακοπές με σπασμένο χέρι

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ξεκινά τις διακοπές με σπασμένο χέρι

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου δεν είχε την ιδανική αρχή στις φετινές της διακοπές, καθώς ξεκινά με ένα άβολο περιστατικό. Η ίδια ενημέρωσε το κοινό της για τον τραυματισμό της μέσω μιας ανάρτησης στα προσωπικά της κοινωνικά δίκτυα.

Ατυχές περιστατικό πριν τις διακοπές

Σύμφωνα με την ανάρτησή της, η Κατερίνα Παναγοπούλου έσπασε το χέρι της λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι διακοπές. Σε μια σπαρταριστή περιγραφή της κατάστασης, ανέφερε ότι είχε να εξηγήσει στον γιατρό της την ανάγκη να απολαύσει έστω και λίγες μέρες στις πολυπόθητες καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ανάρτησή της στο Instagram

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χέρι της σε γύψο, σχολιάζοντας με χιούμορ: "Όταν ξεκινάς τις διακοπές σου με σπασμένο χέρι και παρακάλια στον γιατρό να σε αφήσει να πας!" Η δημοσίευσή της προκάλεσε κύμα θετικής ανταπόκρισης από τους θαυμαστές της, που έστειλαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση και συμβουλές για τον τρόπο που μπορεί να απολαύσει τις διακοπές παρά τον τραυματισμό της.

fc7a24e948854f9cb4ad269947be0aba

Υποστήριξη από τους θαυμαστές

Πολλοί ακόλουθοι της Κατερίνας έγραψαν στα σχόλια για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους και να της δώσουν κουράγιο. Οι ευχές ήταν πραγματικά πολλές, αποδεικνύοντας ότι η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει πιστό κοινό που την υποστηρίζει σε όλες τις φάσεις της ζωής της.

Παρόλο που η αρχή των διακοπών δεν ήταν η ιδανική, η δημοφιλής παρουσιάστρια δείχνει αποφασισμένη να απολαύσει τις στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, παρά τον μικρό αυτό εμπόδιο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image