LIFESTYLE

Ντέιβιντ Λιντς: Άρρωστος αλλά έτοιμος να σκηνοθετήσει δια ζώσης

Ντέιβιντ Λιντς: Άρρωστος αλλά έτοιμος να σκηνοθετήσει δια ζώσης

Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης και δημιουργός ορισμένων από τις πιο εμβληματικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, έχει καταφέρει να παραμείνει στο προσκήνιο παρά τις προσωπικές του δυσκολίες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε μια εύθραυστη ισορροπία και ότι αισθάνεται αρκετά άρρωστος για να μπορεί να σκηνοθετεί δια ζώσης.

Αποκάλυψε την αλήθεια για την υγεία του

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Λιντς δήλωσε ότι παρότι η κατάσταση της υγείας του τον περιορίζει σε πολλούς τομείς, η αγάπη του για τον κινηματογράφο και τις ζωντανές συναντήσεις με το κοινό και τους ηθοποιούς παραμένει αμετάβλητη. Εξήγησε ότι παρά την αδυναμία του, δεν θέλει να εγκαταλείψει την τέχνη της σκηνοθεσίας.

Η δύναμη της τέχνης

Η προσήλωση του Λιντς στην τέχνη του αποδεικνύεται ιδιαίτερα ισχυρή. Ο ίδιος ανέφερε ότι βρίσκει παρηγοριά και νόημα στην δημιουργική διαδικασία και ότι η σκηνοθεσία των έργων του τον βοηθά να αντισταθμίσει την ασθένεια του. Παράλληλα, τίποτα δεν μπορεί να τον απομακρύνει από αυτό που αγαπάει περισσότερο.

Το μέλλον του στον χώρο της ψυχαγωγίας

Παρά τις προκλήσεις, ο Ντέιβιντ Λιντς παραμένει αισιόδοξος και προσφέρει έμπνευση στους οπαδούς και τους συνεργάτες του. Η δέσμευσή του να συνεχίσει να δημιουργεί δια ζώσης έργα δείχνει τη δύναμη του πνεύματος του και τον ακατάβλητο χαρακτήρα του.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image