LIFESTYLE

Συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στον πατέρα του σε συναυλία

Συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στον πατέρα του σε συναυλία

Η πρόσφατη συναυλία του Χρήστου Μάστορα αποτέλεσε μια από τις πιο σπουδαίες στιγμές της καριέρας του, όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής μουσικής, αλλά και εξαιτίας τουτραγουδιού «Αχ Ελλάδα» του Νίκου Παπάζογλου που αφιέρωσε στον πατέρα του. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να μοιραστεί τις συγκινήσεις του με το κοινό, κάνοντας την βραδιά ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Τα λόγια του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον πατέρα του, λέγοντας: "Είμαι αυτό που είμαι σήμερα χάρη σε εκείνον και την ατελείωτη αγάπη του." Η συγκίνηση ήταν εμφανής τόσο στον ίδιο τον τραγουδιστή όσο και στο κοινό που τον παρακολουθούσε.

Η αφιέρωση

Η συναυλία κορυφώθηκε με την αφιέρωση του ιδιαίτερου τραγουδιού από τον Χρήστο Μάστορα στον πατέρα του. Το τραγούδι αυτό είχε ξεχωριστή σημασία για τους δύο άντρες και η ερμηνεία του Χρήστου έφερε δάκρυα στα μάτια των παρευρισκόμενων, ενώ ο ίδιος δήλωσε επί σκηνής:

"Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά. Σαν σήμερα, το 1961 γεννήθηκε ένας super ήρωας. Δε φορούσε τη μπέρτα του Superman, ούτε μάσκα για να κρύψει την ταυτότητα. Εξαιτίας όμως αυτής της ταυτότητας, καλώς ή κακώς στα ξένα ήταν Έλληνας και στην Ελλάδα ήταν ξένος. Η υπερδύναμή του, είναι το λιονταρίσιο θάρρος του, η άβολη ειλικρίνειά του, οι απύθμενες γνώσεις του και το μισό τσιγάρο στο στόμα για να σε προειδοποιεί να μην παίξεις μαζί του και καείς.

Μου έμαθε να μη φοβάμαι. Μου έμαθε να αμφισβητώ τα πάντα αλλά και να σέβομαι. Μου έμαθε και την καλή μουσική. Χρόνια πολλά μπαμπά. Αυτό το τραγούδι στο αφιερώνω μέσα από την καρδιά μου, γιατί εσύ μου έμαθες τον Νίκο Παπάζογλου".

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image