LIFESTYLE

Οι "ιστορίες καλοσύνης" του Λάνθιμου επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι "ιστορίες καλοσύνης" του Λάνθιμου επιστρέφουν στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Λάνθιμος, ο αναγνωρισμένος σκηνοθέτης που έκλεψε τις εντυπώσεις στα Όσκαρ με την ταινία "Poor Things," επιστρέφει δυναμικά το 2024. Αυτή τη φορά, μας επιφυλάσσει μια νέα κινηματογραφική εμπειρία με τίτλο "Ιστορίες Καλοσύνης". Το έργο συμπαραγωγής και σκηνοθεσίας του διακεκριμένου σκηνοθέτη και της αγαπημένης του χορηγού, Emma Stone, θα έρθει στη μικρή οθόνη μέσα από την πλατφόρμα Disney+.

Η πλοκή και οι πρωταγωνιστές

Η νέα αυτή σειρά, η οποία αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, αφηγείται ιστορίες που αναδεικνύουν την καλοσύνη και την ανθρωπιά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Emma Stone και τον Jesse Plemons, προσφέροντας συγκλονιστικές ερμηνείες. Οι ιστορίες της σειράς αγγίζουν ευαίσθητα κοινωνικά θέματα και υπόσχονται να εμπνεύσουν το κοινό.

Η επιστροφή στην Ελλάδα

Η επιλογή της Ελλάδας για την παρουσίαση αυτής της σειράς έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αποτελεί έναν φόρο τιμής στις ρίζες του Λάνθιμου. Μετά την επιτυχία του "Poor Things," αυτή η νέα παραγωγή φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη και προσθέτει ακόμη ένα λαμπρό κεφάλαιο στην καριέρα του.

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για το πρώτο μισό του 2024 και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Η προσμονή είναι ήδη μεγάλη και ο κόσμος ανυπομονεί να δει τι επιφυλάσσει αυτή η νέα δημιουργία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image