LIFESTYLE

Το καθηλωτικό θρίλερ "Στοιχειωμένη Καρδιά" γυρίστηκε στην Ελλάδα

Το καθηλωτικό θρίλερ "Στοιχειωμένη Καρδιά" γυρίστηκε στην Ελλάδα

Ένα νέο αριστούργημα του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Φερνάντο Τρουέμπα, πρόκειται να καθηλώσει τους θεατές στους κινηματογράφους. Η "Στοιχειωμένη Καρδιά" είναι ένα γοητευτικό, ερωτικό θρίλερ που ακολουθεί τα ίχνη των κλασικών φιλμ νουάρ, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και πάθος.

Η μαγεία της Ελλάδας μέσα από τον φακό

Το φιλμ γυρίστηκε σε ειδυλλιακά τοπία της Ελλάδας, χαρίζοντας μοναδικές εικόνες της ελληνικής φύσης στους θεατές. Οι εντυπωσιακές τοποθεσίες αυτής της μαγευτικής χώρας αποτελούν το τέλειο σκηνικό για την ιστορία, ενώ παράλληλα τονίζουν την ελληνική κουλτούρα και ομορφιά.

Η υπόθεση

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια παράνομη αγάπη, γεμάτη μυστήριο και πάθος, που ανήκει περισσότερο στις σκιές παρά στο φως της ημέρας. Οι χαρακτήρες ζωντανεύουν μέσα από έντονες ερμηνείες, χαρίζοντας στο φιλμ έναν μοναδικό χαρακτήρα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ταινία "Στοιχειωμένη Καρδιά" πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και υπόσχεται να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία για τους λάτρεις του θρίλερ και των φιλμ νουάρ. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image