LIFESTYLE

Τόνια Σωτηροπούλου: Κλασική κομψότητα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Τόνια Σωτηροπούλου: Κλασική κομψότητα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Τόνια Σωτηροπούλου, μια από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής showbiz, ταξίδεψε στη Βενετία για να παρακολουθήσει το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η αγαπητή ηθοποιός και μοντέλο εντυπωσίασε το κοινό και τους φωτογράφους με την επιλογή της στο ντύσιμο, που αναμφισβήτητα ανέδειξε την κλασική της κομψότητα.

Η στιλιστική επιλογή

Η Τόνια εμφανίστηκε με ένα μαύρο, διαχρονικό κομμάτι σχεδιασμένο από τον διάσημο Αμερικανό σχεδιαστή Tom Ford. Το φόρεμα, λιτό και κλασικό, αποπνέει μια αίσθηση διαχρονικού στυλ που ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ. Σωστά συνδυασμένο με διακριτικά αξεσουάρ και μακιγιάζ, αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της ηθοποιού.

tonia 7

Η παρουσία της Τόνιας στο κόκκινο χαλί

Η Τόνια Σωτηροπούλου κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα τόσο των παρευρισκομένων όσο και των μέσων ενημέρωσης, που δεν άργησαν να σχολιάσουν την άψογη παρουσία της. Η απλότητα και η κομψότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίσει στο φεστιβάλ.

Η αντίδραση των μέσων

Η εμφάνιση της Τόνιας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας σχολιάστηκε ευρέως από τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία εξήραν το άψογο στυλ και την κομψότητά της. Η ηθοποιός απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η κλασική κομψότητα είναι πάντα επίκαιρη και μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις σε οποιαδήποτε περίσταση.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image