LIFESTYLE

Κάτια Δανδουλάκη: Συγκινητική αφιέρωση στον Δάνη Κατρανίδη μετά την παράσταση

Κάτια Δανδουλάκη: Συγκινητική αφιέρωση στον Δάνη Κατρανίδη μετά την παράσταση

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν μπορεί να ξεχάσει τον αγαπημένο της συνεργάτη και φίλο, Δάνη Κατρανίδη. Στην πρόσφατη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», η Δανδουλάκη αποφάσισε να κλείσει τη βραδιά με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο.

Η αφιέρωση

Μετά το τέλος της παράστασης, η Κάτια Δανδουλάκη ανέβηκε ξανά στη σκηνή για να μιλήσει στο κοινό. Εκεί ανακοίνωσε ότι αφιερώνει την παράσταση στον συνάδελφο και φίλο της, Δάνη Κατρανίδη, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Η σημασία της αφιέρωσης

Η αφιέρωση αυτή είχε ιδιαίτερη σημασία τόσο για την ίδια την Δανδουλάκη όσο και για το κοινό, καθώς ο Δάνης Κατρανίδης υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα του θεάτρου που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στις καρδιές των συναδέλφων και των θεατών. Η συγκίνηση ήταν έντονη και πολλοί από τους παρευρισκόμενους δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους.

Η παράσταση

Η παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του φετινού θεατρικού έτους. Το ταλέντο και η δυναμική παρουσία της Κάτιας Δανδουλάκη την καθιστούν μοναδική, και αυτή η αφιέρωση έδωσε έναν επιπλέον συναισθηματικό τόνο στη βραδιά.

Η ευχή της Δανδουλάκη

«Ευχή μας, να είναι στο φως», ήταν τα τελευταία λόγια της Κάτιας Δανδουλάκη, με τα οποία έκλεισε την αφιέρωση της. Μια ευχή που συνοψίζει την αγάπη και τον σεβασμό για τον Δάνη Κατρανίδη, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση το ελληνικό θέατρο και άφησε πίσω του μια πλούσια κληρονομιά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image