LIFESTYLE

Έρχεται νέα spin-off σειρά του Game of Thrones από το HBO

Έρχεται νέα spin-off σειρά του Game of Thrones από το HBO

Ο γνωστός συγγραφέας George R. R. Martin, δημιουργός του "A Song of Ice and Fire" και του σύμπαντος του Game of Thrones, ανακοίνωσε την επερχόμενη spin-off σειρά "10,000 Ships".

fgh.jpg

Αρχικά, φέτος είχε γίνει γνωστό ότι η σειρά, η οποία επικεντρώνεται στην πολεμίστρια βασίλισσα του Rhoynar, είχε ακυρωθεί από το HBO. Ωστόσο, σε μια ευχάριστη εξέλιξη, ο Martin αποκάλυψε ότι εργάζεται σε ένα νέο project για τη σειρά μαζί με την πρόσφατα βραβευμένη με Πούλιτζερ συγγραφέα, Eboni Booth.

cvb.jpg

Ο Martin δήλωσε: «Είναι μια ταλαντούχα συγγραφέας και είναι χαρά κάποιου να δουλεύει μαζί της. Όταν δεν γράφει και δεν παράγει βραβευμένα έργα την απασχολώ, εγώ και το HBO στη συγγραφή ενός νέου πιλότου (pilot) για το "10,000 Ships", το spin-off του Game of Thrones για τη Nymeria και τους Rhoynar».

Το "10,000 Ships" τοποθετείται χίλια χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και ακολουθεί την πριγκίπισσα Nymeria, πρόγονο του Οίκου Martell και ιδρυτή του βασιλείου του Dorne.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image