LIFESTYLE

Το άδοξο τέλος του Λαυρέντη Διανέλλου: Η καριέρα & οι 207 ταινίες

Το άδοξο τέλος του Λαυρέντη Διανέλλου: Η καριέρα & οι 207 ταινίες

Ο Λαυρέντης Διανέλλος υπήρξε ένας από τους πιο παραγωγικούς Έλληνες ηθοποιούς, με συμμετοχή σε συνολικά 207 ταινίες. Η καριέρα του στον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο διακρίθηκε για τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στην τέχνη της υποκριτικής. Ο Διανέλλος είχε την ικανότητα να ενσαρκώνει κάθε ρόλο με μοναδικό τρόπο, και αυτό τον κατέστησε έναν από τους αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού. Το άδοξο τέλος της ζωής του ήταν ένα σοκ για τον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο.

Παρά τη λαμπρή του καριέρα, ο Λαυρέντης Διανέλλος έφυγε από τη ζωή χωρίς την αναγνώριση που του άξιζε. Η πορεία του κινηματογραφική και θεατρική, ήταν γεμάτη επιτυχίες και σημαντικές στιγμές, ωστόσο ο θάνατός του άφησε ένα κενό που δεν αναπληρώθηκε ποτέ. Ο Λαυρέντης Διανέλλος θα παραμείνει στη μνήμη μας ως ένας από τους κορυφαίους του ελληνικού κινηματογράφου, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά και αξέχαστες ερμηνείες.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας γλυκός, ταπεινός και με ευρύ πνεύμα άνθρωπος. Ήταν αυτό που βλέπουμε όλοι στις ταινίες. Δεν με μάλωσε ποτέ. Ήταν άνθρωπος της συζήτησης, που έδινε συμβουλές σε όλους. Στους συναδέλφους του ήταν πολύ αγαπητός. Τον λάτρευαν όλοι, γιατί ήταν πολύ χαμηλών τόνων. Εκείνον που θυμάμαι να έρχεται στο σπίτι μας πολύ συχνά και ήταν ο καλύτερος φίλος του ήταν ο Μίμης Φωτόπουλος» είχε επισημάνει συγκινημένη η Μαρία Διανέλλου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image