Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: " Τους στηρίζω από καρδιάς και νομίζω πως αυτό είναι αμοιβαίο"

Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: " Τους στηρίζω από καρδιάς και νομίζω πως αυτό είναι αμοιβαίο"

Πρόβλεψη για το μέλλον του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, έκανε μέσα από την εκπομπή του, ο Τριαντάφυλλος, το πρωί της Παρασκευής (28-07).
Ο Τριαντάφυλλος, φίλος του ζευγαριού, είχε λάβει ένα τρυφερό βίντεο στο κινητό του, όπου ο Σάκης, η Μαριαλένα και η Καρολίνα χόρευαν και τραγουδούσαν. Το βίντεο τον συγκίνησε βαθιά και πιστεύει ότι το ζευγάρι είναι έτοιμο να προχωρήσει στο επόμενο βήμα την σχέσης τους.
"Από το 2021, παρατήρησα πως ο Σάκης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Μαριαλένα και την διεκδίκησε. Αν και δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πόσο αγαπά τη Μαριαλένα και τις προσπάθειές του να την κάνει ευτυχισμένη. Τους στηρίζω από καρδιάς και νομίζω πως αυτό είναι αμοιβαίο. Φυσικά, υπήρξαν κάποιες δυσκολίες και αντιξοότητες που δεν με ενθουσίασαν, ούτε και τα παιδιά. Όμως, δεν θέλω να φέρω κακία, αφού τους αγαπώ βαθιά. Έχουμε ζήσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί με αυτούς τους ανθρώπους", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.