Ο virtuoso βιολονίστας Βασίλης Κατσούλης παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα

Ο virtuoso βιολονίστας Βασίλης Κατσούλης παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του virtuoso βιολονίστα, Βασίλη Κατσούλη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωσταντίνα Μπούρδα.  Ο Βασίλης με κλασικές σπουδές και πολυετή εμπειρία, έχει υπηρετήσει την ελληνική μουσική έχοντας πολλές συμμετοχές στην ελληνική δισκογραφία και έχοντας συνθέσει και ηχογραφήσει ορχηστρική, έντεχνη και λαϊκή μουσική, ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικο-θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές. 

invi

Φωτό: Το globonews.gr εξασφάλισε την γαμήλια πρόσκληση

Το απόλυτα ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι μετράει ημέρες, για να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/10/23 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνοιξη, ενώ η δεξίωση θα λάβει χώρα στο κτήμα Ιγγλέση, όπου ο Βασίλης, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές ετοιμάζει ουκ ολίγες εκπλήξεις στην αγαπημένη του Κωνσταντίνα. Το εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι, ότι τον γάμο θα τελέσει ο Ιερέας Χρήστος Κατσούλης, πατέρας του γαμπρού.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί στο λαμπρό αυτό γεγονός, ενώ πανευτυχείς είναι και οι γονείς της νύφης, Δημήτρης και Κρυσταλλία, όπως βέβαια και του γαμπρού, Χρήστος και Ευανθία

photo 1

photo 2

Εμείς να ευχηθούμε στο λαμπερό ζευγάρι υγεία, ευτυχία και πολλές χαρές.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.