Νίκος Ψαρράς | "Αν χάσω τη σύζυγό μου θα είναι σαν να μου έχουν κόψει το δεξί χέρι μου"

Νίκος Ψαρράς | "Αν χάσω τη σύζυγό μου θα είναι σαν να μου έχουν κόψει το δεξί χέρι μου"

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την απώλεια του πάτερα του, για τον θάνατο στο γιο του, αλλά και το «για πάντα» που θέλει να ζήσει με τη γυναίκα του.

«Στις 21 Απριλίου έχουμε πρεμιέρα με το έργο «σκηνές από ένα γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Ο Μπέργκμαν είχε πει πως χρειάστηκαν δυόμιση μήνες για να χωρέσει μέσα σε έξι επεισόδια για τη σουηδική τηλεόραση μία εμπειρία ζωής, πριν από 50 χρόνια.Παίζουμε με τη Μαρίνα Ασλάνογλου, μας σκηνοθετεί η σύζυγός μου, Έλενα Καρακούλη, αφορά ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι μέχρι που ο άντρας ερωτεύεται μία νεότερη. Παρακολουθούμε τη ζωή δυο ανθρώπων που αγαπιούνται βαθιά άλλα η ζωή φεύγει μέσα από τα χέρια τους», δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς.
Για την σχέση του με την σύζυγό του και τον γιο του, ο Νίκος Ψαρράς είπε μεταξύ άλλων: «Οι σχέσεις θέλουν τρυφερότητα, η τρυφερότητα χρειάζεται χρόνο και φροντίδα, δεν σκέφτομαι ποτέ ότι θα ζήσω χωρίς την Έλενα στη ζωή μου. Δεν δίνω ούτε στην Έλενα ούτε στο γιο μας, Πάνο, το χρόνο που τους αξίζει, τρέχω πανικόβλητος από τα γυρίσματα στις πρόβες, άλλα ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα. Εύχομαι να είμαστε για πάντα με την Έλενα, εάν τη χάσω θα είναι σα να μου έχουν κόψει το δεξί μου χέρι, φυσικά και θα μου λείπει».

Για την νέα σειρά που θα συμμετάσχει αποκάλυψε πως, «την επόμενη χρονιά θα είμαι στη «Μάγισσα» στον ANT1, γράφεται & σκηνοθετείται από την ομάδα των «Άγριων Μελισσών» (Τσαμπάνη, Καλκόβαλης, Χαρίτος). Η ιστορία της «Μάγισσας» διαδραματίζεται το 1816-1817 στην προεπαναστατική Μάνη».

«Γυρνάω στο σπίτι μόνο για ύπνο, η σύζυγος μου παραπονιέται και καλά κάνει, ο γιος μου παραπονιέται, άλλα κάνουν και οι δυο υπομονή & εγώ στενοχωριέμαι πολύ. Έχασα τον πάτερα μου πριν από 50 μέρες περίπου, ο μπαμπάς μου έφυγε ξαφνικά, άλλα δεν τον αποχαιρέτησα δημοσίως.Το πένθος είναι πολύ προσωπικό πράγμα & δυστυχώς το φέρεις για καιρό, ο χρόνος δεν το γιατρεύει άλλα το επιδεινώνει, είναι η πρώτη μεγάλη απώλεια που βιώνω. Ο πατέρας μου χτύπησε, έπρεπε να κάνει μία επέμβαση, εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, άλλα τελικά έφυγε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Ψαρράς.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.