Κρίσιμες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά καθώς η σύζυγός του εισήχθη σε ΜΕΘ

Κρίσιμες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά καθώς η σύζυγός του εισήχθη σε ΜΕΘ

Ο Σπύρος Φωκάς περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς η σύζυγός του, Λίλιαν, εισήχθη σε επείγουσα κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο Σπύρος Φωκάς είχε εκτείνει έκκληση μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης λόγω της φωτιάς που εξελίσσονταν στην περιοχή του Λουτρακίου, όπου βρίσκεται το σπίτι του.
Λίγο αργότερα, η Λίλιαν Φωκά δημοσίευσε την είδηση περί της μεταφοράς του συζύγου της στο νοσοκομείο της Κορίνθου λόγω αναπνευστικών προβλημάτων. Ωστόσο, ενώ ο Σπύρος Φωκάς αναρρώνει, η σύζυγός του υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.
Ένα συγγενικό πρόσωπο, που μίλησε στην εφημερίδα, αναφέρει: «Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τους έχουν επηρεάσει και τους δύο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο για τη ζωή τους λόγω του άγχους».
Ενδεικτικό είναι ότι ο Σπύρος Φωκάς δεν γνωρίζει την κρίσιμη κατάσταση της συζύγου του και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η ίδια σχετικά με την υγεία της.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.