Ησαΐας Ματιάμπα | Η γνωριμία με τη σύζυγό του, ο ρατσισμός και οι επαγγελματικές απώλειες λόγω του βάρους του

Ησαΐας Ματιάμπα | Η γνωριμία με τη σύζυγό του, ο ρατσισμός και οι επαγγελματικές απώλειες λόγω του βάρους του

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για την εμπειρία της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, τον ρατσισμό και τις επαγγελματικές του απώλειες λόγω του βάρους του.
Κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", ανέφερε: "Γνωριστήκαμε με τη Βασιλική στο αεροδρόμιο. Δεν κατάλαβα ότι ο αριθμός του τηλεφώνου που μου έδωσε ήταν κυπριακός και νόμιζα ότι μου έδωσε έναν ψεύτικο αριθμό, γιατί όταν πήγα να την καλέσω, δεν απαντούσε. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε περιστατικά ρατσισμού. Προσπαθώ να μάθω να συγχωρώ όσους με αντιμετώπισαν με ρατσιστικό τρόπο.
Κάποιος προσπάθησε να με προσβάλει με ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα μου, αλλά σταμάτησε όταν είδε ότι ήμουν εγώ. Συγχωρώ την πιθανή προδοσία, εάν συμβεί μία ή δύο φορές. Στο παρελθόν έχω κάνει και εγώ λάθη. Έχω λάβει πολλές φορές προσφορές από άνδρες, και την πρώτη φορά ένιωσα ανασφάλεια.
Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκομαι στονπιο παχύ μου εαυτό. Έχω χάσει εργασίες λόγω του βάρους μου. Ακούω το κλασικό σχόλιο από τη θεία μου: "Έχεις παχύνει, πώς συνέβη αυτό; Δεν πρόκειται να χάσεις καθόλου βάρος;"», ανέφερε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.