Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται αναμνήσεις από την επαγγελματική της πορεία και αποκαλύπτει: 'Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση!"

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται αναμνήσεις από την επαγγελματική της πορεία και αποκαλύπτει: 'Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση!"

Στην αρχή της επαγγελματικής της πορείας και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου όπου επιθυμούσε απεγνωσμένα να εργαστεί περισσότερο, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.
Με αφορμή την συζήτηση που ξεκίνησε στην εκπομπή "Ελένη" σχετικά με το μέλλον της τηλεόρασης για ορισμένα άτομα στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των καναλιών, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές αναμνήσεις από το παρελθόν.
"Είμαι εδώ και 30 χρόνια στην τηλεόραση. Την πρώτη χρονιά μου στον 'Πρωινό Καφέ', η σεζόν μου ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουλίου. Αλλά γιατί να πω όχι; Ήμουν νέα, μου άρεσε αυτό που έκανα, ήμουν η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα, απλά πετούσα από χαρά!
Λέγαμε ότι όσο περισσότερο εργάζομαι, τόσο περισσότερα θα μάθω, θα προσαρμοστώ καλύτερα, θα γνωρίσω τον κόσμο και θα πάρω ακόμα ένα μισθό. Σας λέω όλα αυτά. Ήμουν 23 ετών τότε, και αν δεν εργαζόμουν τότε, πότε θα εργαζόμουν;
Τώρα μετράω τις μέρες και λέω "πώς αντέχω;" Κάθε μήνα φτάνω μέχρι τους δέκα και λέω "δεν μπορώ άλλο". Τώρα είναι 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση", αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.