Ζαφείρης Μελάς | Τι είπε για το αμφιλεγόμενο φιλί με τον Σταμάτη Γονίδη

Ζαφείρης Μελάς | Τι είπε για το αμφιλεγόμενο φιλί με τον Σταμάτη Γονίδη

Ο Ζαφείρης Μελάς σχολίασε το φιλί στο στόμα με τον Σταμάτη Γονίδη που έγινε viral στα social media πριν από λίγες ημέρες. Σε συνέντευξή του, ο Zαφείρης Μελάς αναφέρθηκε στο αυθόρμητο φιλί ως αστείο και απρόβλεπτο γεγονός. Αν και ξαφνιάστηκε από την ενέργεια του Γονίδη, τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για παρεξήγηση και εκτιμά την φιλία τους. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο φιλί από τον Γονίδη, αναφέροντας ένα συμβάν από το παρελθόν σε μαγαζί όπου εργαζόταν.

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα: “Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε!”. Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

 

«Ο Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Στο μαγαζί που δουλεύαμε τραγούδαγα μία μέρα και βγήκε από το καμαρίνι με τις παντόφλες και ήρθε από πίσω μου και με φίλησε πάλι», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Ζαφείρης Μελάς.

«Σταμάτη μην το ξανακάνεις άλλη φορά, βλέπεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όλα καλά Σταμάτη μου σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις!», κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.