Γιώργος Χρυσοστόμου | "Κάνω μια προσπάθεια να είμαι alert και να μην εφησυχαστώ με τα πράγματα που έχω καταφέρει"

Γιώργος Χρυσοστόμου | "Κάνω μια προσπάθεια να είμαι alert και να μην εφησυχαστώ με τα πράγματα που έχω καταφέρει"

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για την καριέρα του αλλά και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει όταν βρίσκεται στη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

«Γενικότερα πιο παλιά ήταν πιο δύσκολο, τώρα έχει λυθεί λίγο. Εξαρτάται από τον άνθρωπο, τις ερωτήσεις, κάποιες είναι δύσκολες ερωτήσεις», δήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαρτίου στην εκπομπή «Ελένη».

«Κάνω μια προσπάθεια να είμαι alert και να μην εφησυχαστώ με τα πράγματα που έχω καταφέρει, και να δοκιμάζω τον κόσμο. Μου λένε στην αρχή “γιατί δεν κάνεις αυτό που έκανες πέρυσι”. “Να το δεις” τους λέω και μετά μου λένε “μπράβο”. Πάντα φοβάμαι, προσπαθώ να είμαι αυθεντικός, να επικοινωνώ με πράγματα που δεν είναι πολύ εύκολα, εκεί ο κόσμος συνδέεται πολλές φορές. Όταν επιλέγεις διαρκώς δουλειές που είναι σε ελαφριές ποιότητες, που δεν αγγίζουν πιο βαθιά πράγματα ο κόσμος έρχεται να διασκεδάζει. Είναι και αυτό ανάγκη, δεν αντιλέγω. Πέρυσι έκανα μια δουλειά που σκοπός της ήταν αν διασκεδάσει, ο ρόλος μου είναι αλλιώτικος από τον φετινό, χαίρομαι πήδηξα από τον ρόλο χαντάκι στο μαύρο χαντάκι του φετινού μου ρόλου. Ο φόβος μου είναι να λέει ο κόσμος ότι κάνω τα ίδια και τα ίδια».

Όσον αφορά την καριέρα του στη σκηνή του θεάτρου αποκάλυψε: «Καμία φορά είναι και λίγο κύκλος, σαν τη φύση. Κάποιες χρονιές τα δέντρα βγάζουν καρπούς κάποιες άλλες όχι. Όπως και τηλεοπτικά κάποιες χρονιές δεν τραβάει, που γυρνάει. Εγώ κατέληξα μετά από καιρό ότι εάν μια παράσταση είναι καλή ο κόσμος θα πάει. Το ότι μια παράσταση είναι sold out δεν σημαίνει ότι είναι και καλή απαραίτητα. Έμενα με νοιάζει το πού πηγαίνει ο κόσμος. Απλά στην πορεία μου έχω δει παραστάσεις που ήταν γεμάτες και εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν. Πολλοί συμφωνούσαν ότι δεν είναι καλές αλλά παραδόξως άρεσαν στον κόσμο. Μου έχει τύχει και το ανάποδο, έχω παίξει σε παράσταση που έλεγαν “τι υπέροχη δουλειά είναι αυτή” αλλά δεν πάτησε ψυχή. Έγινε το 2000 – δεν θυμάμαι. Δεν υπάρχει συνταγή».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.