Γιώργος Χρανιώτης | "Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου"

Γιώργος Χρανιώτης | "Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου"

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός,Γιώργος Χρανιώτης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα καλοκαίρια που περνούσε μικρός στο Ξυλόκαστρο.

«Όταν κάποια στιγμή με προσέβαλε η γιαγιά μου στα 17 μου, εξαφανίστηκα από το σπίτι για 15 ολόκληρες μέρες. Έμενα στο δάσος και στις παραλίες. Η μητέρα μου, έχοντας μαζί της τον αδελφό μου, όταν με βρήκαν τυχαία σε ένα beach bar ούρλιαζε σαν μαινάδα και έκλαιγε».

Στην ηλικία των 14 έκανε ωτοστόπ γιατί όταν χώρισαν οι γονείς του και ήρθαν στην πλατεία Αμερικής δεν ήθελε να αφήσει τους φίλους του που έμεναν στο Χαλάνδρι. Ο ηθοποιός δήλωσε πως τρέφει απαρέσκεια προς το χρήματα και πως δεν είχε ποτέ στη ζωή του κάποιο πλούσιο κορίτσι. «Μάλλον δεν ήθελα να μπλέξω με αυτή την κάστα των ανθρώπων», εξομολογήθηκε.

«Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου με έναν τρόπο. Δεν το κατακρίνω, ίσως θα μπορούσε να έχει πλάκα εάν το είχα ζήσει 20-25 χρονών», δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια και τον γάμο, ενώ αποκάλυψε πως όταν μία γυναίκα είχε την υποψία ότι είναι έγκυος του δήλωσε ότι θα πάρει το χάπι της επόμενης μέρα, γιατί δεν ήθελε να είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού της.

«Μέχρι τα 40 μου δεν σκεφτόμουν την οικογένεια, ένιωθα ότι θα με βγάλει από τη δουλειά μου. Με φόβιζε η ιδέα της αλλαγής της πάνας. Μία ψυχολόγος είπε σε έμενα και την Γεωργία Αβασκαντήρα ότι καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.