Γεράσιμος Σκιαδαρέσης | "Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν θα το επιδιώξω ποτέ"

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης | "Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν θα το επιδιώξω ποτέ"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» αλλά και για το θέατρο με την παράσταση «Αμπιγιέρ» μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον “Λευτέρη”. Είπα φέτος να κάνω κάτι πολύ κοντά σε μένα, να έχω έτοιμη δουλειά. Είναι ένας ρόλος που τον αγαπώ, τον καταλαβαίνω πολύ στις αντιδράσεις του και μπορώ να μεταφέρω δικά μου προσωπικά βιώματα μέσα στον ρόλο. Θα τον ήθελα λίγο πιο οξυδερκή, αλλά το συγχωρώ γιατί υπάρχει από κάτω μια καλοσύνη» αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»,

O ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο προεδρικό διάταγμα για τους καλλιτέχνες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα για μας δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά για τα παιδιά είναι τεράστια, γι’ αυτό στηρίζουμε τις απεργίες. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ενωθήκαμε όλοι μαζί και έχουμε κοινή αντιμετώπιση. Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέρμα. Αν θα τα καταφέρουμε, θα το δείξει η ιστορία… Στη χώρα που γέννησε το θέατρο, είναι απόλυτη απαξίωση για τις σπουδές μας ό,τι έγινε».

Τέλος μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Για μένα το #Metoo δε μου φόρτωσε βάρος, μου έβγαλε βάρος γιατί κατάφεραν κάποιοι άνθρωποι να μιλήσουν επιτέλους. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα το φέρει η ζωή, δε θα το επιδιώξω ποτέ. Δουλέψαμε μαζί αρκετές φορές, αλλά ήταν κάτι που δε μου πήγαινε εμένα σε συνθήκη εργασίας. Θέλω να περνάω καλά στη δουλειά μου, να δουλεύω και να χαίρομαι. Επέλεξα αυτή τη δουλειά που είναι πολύ δύσκολη, αλλά τουλάχιστον θέλω κα κάνει καλό στην ψυχή μου».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.