Αποκλειστικό! Παγκόσμια αναγνώριση για τη Ναταλία Ρίζου - Στο top 20 των καλύτερων φωτογράφων στον κόσμο

Αποκλειστικό! Παγκόσμια αναγνώριση για τη Ναταλία Ρίζου - Στο top 20 των καλύτερων φωτογράφων στον κόσμο

Το όνομα της Ναταλίας Ρίζου, κοσμεί από εχθές την λίστα με τους 20 καλύτερους φωτογράφους στον κόσμο στην κατηγορία παιδική φωτογραφία. Μόνο τυχαία βέβαια δεν είναι η συγκεκριμένη διάκριση, αφού όπως έχει πει κατ' επανάληψη και η ίδια, απαιτείται σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και κυρίως αγάπη. 

Η γνωστή φωτογράφος, πριν από λίγες ώρες, ανέβασε story στο Instagram, με το οποίο ενημερώνει το πολυπληθές κοινό της, ότι μόλις κατέκτησε το 43ο παγκόσμιο βραβείο. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Το 43ο! Ασύλληπτο νούμερο για μια γυναίκα η οποία ξεκίνησε ουσιαστικά από το μηδέν και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε πράγματα που φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα. 

Το εξίσου ενδιαφέρον είναι, ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία που βραβεύτηκε, απεικονίζεται η δημοφιλής παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα μαζί με την κόρη της, να ποζάρουν μπροστά από τον μαγικό φακό της Ναταλίας και μάλιστα έκανε και η ίδια repost την ανάρτηση γράφοντας: "Ότι βγάζεις το κάνεις να είναι έργο τέχνης. Είσαι η καλύτερη γι' αυτό και σαρώνεις όλα τα βραβεία! Το αξίζεις με 1000!"

nova 3

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.