«Άρχισαν τα όργανα» στο Big Brother

«Άρχισαν τα όργανα» στο Big Brother

«Άρχισαν τα όργανα» στο reality του ΣΚΑΙ με το που προβλήθηκε στις οθόνες μας! 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα απέκτησε πολύ γρήγορα φανατικούς θαυμαστές και ορκισμένους πολέμιους, αποτελώντας το τηλεοπτικό θέμα των ημερών και το αντικείμενο των συζητήσεων ανάμεσα στον κόσμο.

bigbrother1 Μεταξύ εκείνων που επιτέθηκαν φραστικά στον μεγάλο αδερφό είναι και ο νικητής του πρώτου Big Brother που παίχτηκε στην Ελλάδα το 2001, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, γνωστός και ως Τσάκας.
Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου τοποθετήθηκε με άκρως ρατσιστική διάθεση για τους τωρινούς συμμετέχοντες του reality και τη διαφορετικότητά τους:  « Ένας τρανσέξουαλ.
Ένας φούστης.
Ένας Πακιστανός.
Μια Αλβανίδα.
Μια Ρουμανίδα.
Αυτοί όλοι θέλουν να περάσουν το μήνυμα της διαφορετικότητας...
Ποιος θα είναι ο αποδέκτης;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσάκας και «άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Οι διαδικτυακοί του φίλοι απάντησαν έντονα στο σχόλιό του , είτε θετικά είτε αρνητικά ωστόσο η ακραία ανάρτηση δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τις τηλεοπτικές εκπομπές που τον έκριναν αυστηρά.
Πιο συγκεκριμένα στην καλοκαιρινή εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» ο Ετεοκλής Παύλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Είναι όχι απλά τραγικό, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία καν να το σχολιάσω αυτό το πράγμα.  Το θεωρώ τόσο άσχημο. Είναι όχι απλά κατακριτέο, είναι απαράδεκτο.».
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σειρά του συμφώνησε και συμπλήρωσε:
«Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί.  Πάμε στο επόμενο θέμα».
Αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Τριανταφυλλίδη για αυτό το ξέσπασμα εναντίον του τηλεοπτικού παιχνιδιού που τον έκανε γνωστό και μερικές χιλιάδες ευρώ πιο πλούσιο πριν 19 χρόνια.
Κέλλυ Γεωργίου

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.