Χρήστος Βολικάκης | Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Χρήστος Βολικάκης | Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, εξήγησε τους λόγους της απόφασής του με μια ανάρτηση στο Instagram. Στην ανάρτησή του, ο Βολικάκης ανέφερε ότι η εμπειρία του στο Survivor ήταν όμορφη, αλλά ότι ορισμένες συμπεριφορές παικτών τον έκαναν να αμφισβητήσει τις αξίες του.

"Είμαι ένα απλό παιδί και δεν θέλω να ασχολούμαι με τοξικούς ανθρώπους, με ανθρώπους διπρόσωπους που άλλη συμπεριφορά έχουνε on camera και άλλη off camera", έγραψε ο Βολικάκης. "Με ανθρώπους που προτιμούν να πατήσουν και να εκθέσουν άλλους ανθρώπους για να παραμείνουν άλλη μια εβδομάδα στο παιχνίδι".

Ο Βολικάκης τόνισε ότι δεν ήταν διατεθειμένος να υποκύψει σε τέτοιες συμπεριφορές, ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. "Τα χρήματα στη ζωή μου δεν είναι το παν και δεν θα μπορούσα ποτέ να πατήσω επι πτωμάτων όπως έκαναν κάποιοι άλλοι παίκτες", έγραψε. Ο Βολικάκης ευχήθηκε το φετινό Survivor να το κερδίσει ένας αληθινός παίκτης, όχι ένας επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. "Επιστρέφω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους", έγραψε. "Περιμένω πως και πως να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδάκι μου και τα ανηψάκια μου που μου έχουν λείψει τόσο πολύ".

Δείτε την ανάρτηση

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.