Βασίλης Κατσούλης | Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα

Βασίλης Κατσούλης | Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος γάμος του virtuoso βιολονίστα Βασίλη Κατσούλη, με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Μπούρδα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/10/23 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνοιξη, ενώ η λαμπερή δεξίωση έλαβε χώρα στο κτήμα Ιγγλέση, όπου το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε οργανώσει το πάρτι με όλες τις "απαραίτητες", σε αυτές τις περιπτώσεις, εκπλήξεις.

IMG 3043

Φωτό 1 - Ο Βασίλης Κατσούλης, μαζί με την οικογένειά του περιμένει την Κωνσταντίνα

IMG 3052 1

Φωτό 2 - Βασίλης & Κωσταντίνα - Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

Τον γάμο τέλεσε ο Ιερέας Χρήστος Κατσούλης, πατέρας του γαμπρού, μαζί με πλήθος Ιερέων οι οποίοι έδωσαν με τον τρόπο τους μία ξεχωριστή πνευματική νότα στο Μυστήριο. Κουμπάροι ήταν οι Αναστάσιος Μπούρδας και Παναγιώτης Πασλής.

Ιερεις
Φωτό 3 - Η ώρα του "Ἡσαΐα χόρευε, ἡ Παρθένος, ἔσχεν ἐν γαστρί, καὶ ἔτεκεν Υἱόν, τὸν Ἐμμανουὴλ Θεόν τε καὶ ἄνθρωπον, Ἀνατολὴ ὄνομα αὐτῷ, ὃν μεγαλύνοντες, τὴν Παρθένον μακαρίζομεν" έφτασε και οι Ιερείς "συνοδεύουν" το ζευγάρι.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού στο "Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα", η απάντηση είναι πως όχι, αν και εντοπίσαμε αρκετούς από τους καλεσμένους να ρίχνουν κλεφτές ματιές μπας και...

IMG 3057
Φωτό 4 - Απόλυτη κατάνυξη κατά τη διάρκεια του Ιερού Μυστηρίου

Στο τέλος του Μυστηρίου, το ζευγάρι έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες και ξεκίνησε την διαδρομή του προς το υπέροχο κτήμα Ιγγλέση, όπου πλήθος κόσμου περίμενε για να ευχηθεί στους νεόνυμφους. Η επιλογή του intro τραγουδιού ήταν το υπέροχο "Pandora's Box" σε μουσική σύνθεση του Βασίλη.

photo 23
Φωτό 5 - Οι νεόνυμφοι μπάινουν στον χώρο της δεξίωσης

Κόψιμο τούρτας, πρώτος χωρός και αμέσως μετά το κέφι στα ύψη με ζωντανή μουσική. Τα όργανα ήταν στημένα από το προηγούμενο βράδυ και το μόνο που έμενε ήταν μία σπίθα που θα άναβε την φωτιά στο γλέντι. Η Κωνσταντίνα έγνεψε και ο Βασίλης έπιασε το δοξάρι για να μαγέψει με τη μουσική του όλους του παρευρισκόμενους. Ο χορός κράτησε αρκετές ώρες και άπαντες ευχαριστήθηκαν συμμετέχοντας στη χαρά των νεονύμφων.

unnamed
Φωτό 6 - Χωρίς κανένα άγχος, ο πάντα ήρεμος Βασίλης, αφήνεται στα χέρια αδερφών και φίλων

Image 1
Φωτό 7 - Τα αδέρφια Κατσούλη (2 από τα 10 παρακαλώ) Άννα και Βασίλης, λίγο πριν από την αναχώρηση για την Εκκλησία

 

 Image 1 1
Φωτό 8 - Η άφιξη της Κωνσταντίνας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνοιξη Αττικής

Image 1 2
Φωτό 9 - "Από δε αρχής κτίσεως άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς˙ ένεκεν τούτου καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα, και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν˙ ώστε ουκέτι εισίν δύο αλλά μία σαρξ"

unnamed 5

 


Φωτό 10 - Να ζήσετε ευτυχισμένοι
Globonews.gr team

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.