Survivor | Μωρέ δεν φεύγει ο Μαρτίκας σου λέω!!!

Survivor | Μωρέ δεν φεύγει ο Μαρτίκας σου λέω!!!

Ξέρεις ότι σου έχω πει πολλά πράγματα στο παρελθόν και σπάνια έπεσα έξω. Προφανώς δεν είμαι προφήτης για να βλέπω το μέλλον και θα κάνω και λάθη. Σου είχα πει ότι ο "έρωτας" της Βρισηίδας και του φιλόσοφου Μαρτίκα, εάν είναι αληθινός, δεν θα κρατήσει για πολύ. Η εικόνα απλά ήταν τρομερά αταίριαστη. Στο παρελθόν πολλοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιο love story. Ο κόσμος όμως δεν τρώει σανό. Τα reallity στην Ελλάδα είναι κάθε χρόνο πολλά και ο τηλεθεατής πλέον έμπειρος. Επίσης να σου πω ότι καταντάει πλέον πολύ βαρετό να βλέπουμε το μοντέλο να κλαίει και να ουρλιάζει σε μόνιμη βάση. Έχω την αίσθηση ότι με το που βγει προτεινόμενη για αποχώρηση, ο κόσμος θα την διώξει με συνοπτικές διαδικασίες  

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια. Μεθαύριο έχουμε αποχώρηση. Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου και Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι οι υποψήφιοι. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και δες τις λεπτομέρειες. Ο Έλληνας γουστάρει ίντριγκα και κλειδαρότρυπα. Μην τσαντίζεσαι, δεν το λέω κυρία μου (ή κύριε) σε εσένα που διαβάζεις. Εσύ αποτελείς εξαίρεση. Από τη στιγμή που έφυγε λοιπόν ο φοβερός και τρομερός σβούρας Καραγκούνιας, έμεινε μόνο ο Μαρτίκας για να κάνει σχέδια, με μια στρατηγική που από ότι φαίνεται του βγαίνει. Η Θωμαϊς μου βγάζει κάτι πιο αγνό, αν και στο τελευταίο επεισόδιο μου τα μούσκεψε λίγο διότι πέταξε κάτι κουτοπόνηρες ατάκες. Από την άλλη η Στέλλα νομίζω πως δεν έχει άστρο στο παιχνίδι. Όταν την βλέπω μου είναι σχετικά αδιάφορη. Μιλάω μόνο για το παιχνίδι γιατί η κοπέλα μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Απλά σου λέω ότι δεν έχει λάμψη. Ε, νιανιά στα έκανα.

Ο Νοστράδαμος λοιπόν τα ποσοστά που βλέπει για αποχώρηση είναι τα εξής: Θωμαϊς 5%, Στέλλα 94,9% και Μαρτίκας 0,1%.

Α, και κάτι τελευταίο. Εσύ νομίζεις πως υπάρχουν φιλίες μέσα εκεί; Κούνια που σε κούναγε. Τίποτα δεν υπάρχει μετά από τόσους μήνες και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα όταν όλοι θα πλακώνονται με όλους στα ατομικά αγωνίσματα. Ξεκίνα να γελάς από τώρα. 

Υ.Γ. Αντίο Στέλλα (αν και σε συμπαθώ)

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.