Ετήσιο μνημόσυνο Βασιλιά Κωνσταντίνου - Η Μαρία-Ολυμπία δεν παρευρίσκεται, αλλά αναρτά μια συγκινητική φωτογραφία στο Instagram"

Ετήσιο μνημόσυνο Βασιλιά Κωνσταντίνου - Η Μαρία-Ολυμπία δεν παρευρίσκεται, αλλά αναρτά μια συγκινητική φωτογραφία στο Instagram"

Στο Τατόι, την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, με τη συμμετοχή των μελών της πρώην βασιλικής οικογένειας. Λίγο μετά τις 1:30 το μεσημέρι, τα μέλη της οικογένειας και ο στενός τους κύκλος συναντήθηκαν σε ένα διάσημο εστιατόριο στην Κηφισιά για ένα γεύμα και καφέ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε αυστηρά οικογενειακό πλαίσιο, με αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες απαγορεύτηκαν από την είσοδο στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Τατόι. Παρόντες ήταν τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας, καθώς και οι λίγοι προσκεκλημένοι τους. Παρόλα αυτά, λείπει από τη συγκέντρωση η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal, Μαρία-Ολυμπία. Η εγγονή του βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο ετήσιο μνημόσυνο του παππού της. Ωστόσο, με μια συγκινητική κίνηση, ανέβασε μια φωτογραφία του βασιλιά από τα νεανικά του χρόνια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: "Μου λείπεις περισσότερο από ποτέ."

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.