Γιώργος Λαμπάτος | Με Οικονομόπουλο η πρώτη ανάρτηση μετά τη νέα αρχή στη ζωή του

Γιώργος Λαμπάτος | Με Οικονομόπουλο η πρώτη ανάρτηση μετά τη νέα αρχή στη ζωή του

Η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Λαμπάτος φαίνεται πως έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του ηθοποιού. Ο Γιώργος μίλησε στην Espresso για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπιζε, ζώντας σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών μέτρων, με μηνιαίο εισόδημα μόλις 220 ευρώ.

Η ιστορία του έκανε τον γύρο των  μέσων ενημέρωσης, και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης έσπευσαν να τον υποστηρίξουν. Ο ίδιος επιβεβαίωσε στην Espresso ότι η οικογένεια του συναδέλφου του ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου, του παραχώρησε μια γκαρσονιέρα. Παράλληλα, άρχισε να λαμβάνει προτάσεις εργασίας από μουσικά μεζεδοπωλεία, καθώς παίζει κιθάρα, στα δυτικά προάστια, αλλά και από θέατρα της Αθήνας.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε τόσο γρήγορα και με τόσο έντονο τρόπο λόγω της δημοσιότητας. Κάθε μέρα εμφανίζεται κάποιος νέος 'φύλακας άγγελος' στη ζωή μου. Τελικά, η ανθρωπιά δεν χάθηκε", δήλωσε ο ίδιος για τη θετική ανταπόκριση του κοινού.

Το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, μέσω Facebook, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, το οποίο φαίνεται να είναι σημαντικό για τη νέα του φάση στη ζωή. Το τραγούδι αναφέρεται στην έκπληξη και την αλλαγή που μπορεί να φέρει η ζωή, κάτι που είναι σαν μια στροφή 180 μοιρών στη ζωή του Γιώργου Λαμπάτου, σε περίοδο λιγότερη από μία εβδομάδα.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.