Αλέξανδρος Κοψιάλης και Φειδίας | Στο στόχαστρο μετά το YouTube βίντεο στην πλατεία Συντάγματος

Αλέξανδρος Κοψιάλης και Φειδίας | Στο στόχαστρο μετά το YouTube βίντεο στην πλατεία Συντάγματος

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βρέθηκε στο επίκεντρο των κοινωνικών μέσων, μετά από ένα βίντεο της διαδικτυακής του εκπομπής "Ιδιωτική κατακραυγή" στο YouTube, στο οποίο συνομίλησε με τον Κύπριο YouTuber Φειδία, που πλέον εξελέγη Ευρωβουλευτής. Οι δύο νέοι YouTubers συζήτησαν για την πορεία τους στο διαδίκτυο, τους followers τους και τις οικονομικές προοπτικές που προσφέρει το YouTube.

Στη διάρκεια του βίντεο, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Φειδίας πραγματοποίησαν διάφορα challenges στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μοιράζοντας μετρητά σε περαστικούς που συμμετείχαν. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Ορισμένοι κατακρίνουν τη συμμετοχή σε αυτού του είδους δοκιμασίες για χρήματα, ενώ άλλοι κριτικάρουν τους ίδιους τους YouTubers για τις επιλογές τους.

Μετά την έντονη αντίδραση και την κριτική που δέχτηκαν, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η ομάδα του αποφάσισαν να αφαιρέσουν το συγκεκριμένο απόσπασμα από το βίντεο. Τους έβαζαν να μασήσουν γόπα τσιγάρου, να βουτήξουν ημίγυμνοι σε σιντριβάνι, να συρθούν στην πλατεία Συντάγματος και να φιλήσουν στο στόμα ένα άγνωστο.

Η επικείμενη συζήτηση επικεντρώνεται τώρα στον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι διαφημιστικές εταιρίες τέτοια περιστατικά, καθώς επενδύουν σημαντικά ποσά σε προώθηση μέσω τέτοιων βίντεο με influencers.

Το βίντεο του Φειδία με τον τίτλο "Ο 1ος YouTuber που έγινε Πολιτικός" εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στο YouTube, με το συγκεκριμένο απόσπασμα από την πλατεία Συντάγματος να έχει αφαιρεθεί.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.