Μαρία Ιωαννίδου | Αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό και τη Ναταλία

 Μαρία Ιωαννίδου | Αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό και τη Ναταλία

Η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στην οποία μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής της, όπως την προσωπική της σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, τις επαγγελματικές συνεργασίες της και τις απόψεις της για τις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βία στον χώρο του θεάτρου. Η Ιωαννίδου αναφέρθηκε αρχικά στην ομορφιά της, η οποία, όπως είπε, την έκανε αντικείμενο του πόθου πολλών ανδρών. «Με αγάπησαν πολύ οι άνδρες. Απ’ όπου περνούσα με κοιτούσαν, είπε. Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό, με τον οποίο ήταν μαζί για τρία χρόνια. Ο Φρέντυ μου έκανε ακριβά δώρα. Το πιο ακριβό που μου έκανε ήταν ένα ταξίδι στην Αμερική, πήγαμε στα ακριβότερα θέατρα και στέκια. Ήμουν η Barbie του Φρέντυ", είπε. Η Ιωαννίδου αποκάλυψε επίσης ότι είχε αποβάλει κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Γερμανό. Θυσίασα το παιδί μου, για μια θεατρική δουλειά. Απέβαλα και έχασα το παιδί μου, τώρα θα είχα ένα παιδί μεγάλο, θα μπορούσε να ήταν 30 ετών, είπε.

Όσον αφορά την επαγγελματική της πορεία, η Ιωαννίδου είπε ότι έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Για τον πρώτο, είπε ότι ήταν «ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, αλλά και πολύ δύσκολος άνθρωπος». Για τον δεύτερο, είπε ότι δεν είχε ποτέ προσωπική επαφή μαζί του, αλλά ότι έχει ακούσει πολλές άσχημες φήμες για τον χαρακτήρα του.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού. "Η Ναταλία είναι μια πολύ εργατική γυναίκα. Έχει πάρει την εργασιομανία του πατέρα της. Με στεναχωρεί που δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί, να κάνουμε ένα Γερμανάκι". Για τη σχέση τους, είπε ότι δεν είναι στενές φίλες, καθώς η Γερμανού δεν ενδιαφέρεται.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.