Χρήστος Βασιλόπουλος | Αποκαλύψεις για γυμνισμό, πατρότητα και έρωτα

Χρήστος Βασιλόπουλος | Αποκαλύψεις για γυμνισμό, πατρότητα και έρωτα

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου στην εκπομπή «Mega καλημέρα», ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε διάφορα προσωπικά του θέματα, συμπεριλαμβανομένου του γυμνισμού, της πατρότητας και του έρωτα. Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε μιλώντας για την πατρότητα, τονίζοντας πως γι' αυτόν είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στη ζωή του. Αναφέρθηκε στην απόσταση που τον χωρίζει από τον γιο του και στην αξία που δίνει στον ρόλο του πατέρα.

Μετά, εξομολογήθηκε για τις επαγγελματικές του προτεραιότητες και το πώς η πατρότητα επηρεάζει τις επιλογές του. Παρά τις προτάσεις για τηλεοπτικούς ρόλους, επισήμανε πως η πρώτη του προτεραιότητα είναι πάντα ο γιος του.

Αποκάλυψε επίσης πως, παρότι είναι ανοιχτός σε νέο έρωτα, δεν τον αναζητάει ενεργά, δίνοντας έμφαση στη συντροφικότητα και στην επίδραση του σεξ σε μια σχέση. Τέλος, μοιράστηκε τις εμπειρίες του με το γυμνισμό, αναφέροντας πως η ελευθερία στη σχέση του με το σώμα του προέρχεται από την οικογενειακή του παράδοση και την άνεση που νιώθει με αυτό."

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.